Declaraţie ŞOC! Dumitru Goldbach afirmă răspicat: “Eu nu voi face politică alături de Ică Calotă”


Anunţul preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în sensul că formaţiunea sa şi Pro România au decis să formeze o Alianţă Politică la nivel naţional, nu a rămas fără ecou în rândurile partidului condus de Victor Ponta. În judeţul Teleorman, membrii Pro România nu văd cu ochi buni alăturarea faţă de ALDE şi cred că o Alianţă ar duce la obţinerea unui scor electoral cu mult mai mic în comparaţie cu cel luat la alegerile europarlamentare.

Contactat telefonic, Dumitru Goldbach, preşedintele Pro România, filiala Teleorman, a declarat că, imediat după anunţ, a fost sunat de zeci de membri de partid, nemulţumiţi de decizia luată de Centru. Cunoscut pentru poziţiile sale politice extreme de tranşante, Goldbach a declarat că “ niciodată nu voi face politică alături de Ică (n.n. deputatul Ică Florică Calotă, preşedintele ALDE Teleorman”.

“Pot să stau la masă cu vicepreşedintele Cătălin Burcescu şi cu alţi membri de partid, să facem campanie electorală împreună, să identificăm cele mai bune soluţii pentru cetăţenii din Teleorman. Dar, niciodată cu Ică! La fel gândesc foarte mulţi oameni din conducerea judeţeană a Pro România cu care am stat de vorbă în ultimele ore”, a precizat Dumitru Goldbach.