Decapitat cu drujba

În dimineața aceasta, locuitorii comunei Tătărăștii de Jos au rămas înmărmuriți și în același timp consternați când au aflat că un consătean de-al lor, Stănculescu Ștefan, în vârstă de 48 de ani, a fost pur și simplu decapitat cu ajutorul unei drujbe.
Victima se afla într-un bar din centrul localității și, pentru că a refuzat efectiv să primească o bere de la un grup de bărbați, a plătit cu viața.
Cazul se află în cercetare la Parchetul Județean. Cei patru suspecți sunt Pavel Nicolae ( 42 de ani), frații Stănculescu Nicușor Marius (28 de ani) și Stănculescu Florin Mihai (27 de ani), care nu sunt rudă cu victima, și Bărăgan Gilă Nicolae (45 de ani).
După conflict (în jurul orei 00.30-01.00), Stănculescu Ștefan a părsit localul, îndreptându-se spre casă. La circa 150-200 de metri, a fost ajuns din urmă de către agresori, cu o mașină aparținând ROMTELECOM, condusă de Pavel Nicolae, angajatul respectivei societăți. Unul dintre ei a luat drujba din dotare (cu care tăia crengile copacilor pentru decongestionarea rețelei de telefonie), a pornit-o, ca după aceea să i-o înfigă pur și simplu în creștetul capului, astfel zburându-i creierii. Normal, omul a decedat pe loc. (Vom reveni cu amănunte.)

Liviu B.

3 Comments

  • da ,se pare ca ‘animalul ‘mai are vreo 25 de dosare ,pentru taieri de maini si alte agresiuni grave ,furturi din casele batranilor etc…dar a iesit prin relatii la procuror la politistul din sat…!asta e …dupa cel condamna pt omorul asta, la cat l o condamna(ar trebui pe viata)…face vreo 5,,,pt o viata de om si iese,asa sunt legile blande in romania ,sa nu cumva sa sufere prea mult criminali,,, saracii,,,,

  • Pe bune ? Ce am citit acum e cva adevărat? Sincer am crezut ca e descrierea de la un film de groază , nu-mi vine să cred ca așa a ajuns lumea

  • Oare unde va ajunge omenirea in felul asta?

Comments are closed.