De noaptea minții! Elevii din Scrioaștea, obligați să învețe alături de potaia directoarei Angelica Pîrvulețu

De câteva zile, sediul Școlii Gimnaziale din comuna Scrioaștea a devenit adăpost pentru animale. Printre copii și-a făcut apariția un cățeluș simpatic, ce se plimbă prin unitatea de învățământ, pe holuri și prin sălile de curs, mai ceva ca “Vodă prin lobodă“. Nu este orice animal luat de pe stradă pentru a-i oferi un adăpost în plin sezon rece, ci potaia doamnei director, care se bucură de cea mai mare atenție. Deși orele de curs sunt adesea întrerupte de lătratul drăgălașului cățeluș, nimeni nu a avut curajul să-i pună…botniță. Unele cadre didactice sunt nemulțumite de “noul elev”, dar, de frica Angelicăi Pîrvulețu, nu scot o vorbuliță. Dacă nu ești atent, riști să fii mușcat. A pățit-o și un funcționar din primăria localității, care a mers la Școală pentru a duce corespondența. Nici nu a apucat să deschidă bine ușa, că omul s-a trezit cu javra la picioare. Mai, mai, să-și înfigă colții în membrele individului!

De altfel, nu este pentru prima dată când directoarea Pîrvulețu face boacăne. În urmă cu ceva vreme, domnia sa a pus în pericol viața a peste 100 de elevi de gimnaziu, care fac zilnic naveta între școală și casă.

Cu toate acestea, mai marii învățământului teleormănean se fac că nu văd. Surse din Școală au declarat că, zilele trecute, o Comisie a ISJ “și-a făcut veacul” prin unitatea de învățământ, analizând activitatea directoarei. Acum, Raportul întocmit se află la dospit, urmând a fi analizat de cei îndrituiți. Cât o să dureze procesul …de creștere și afânare, rămâne de văzut. Însă, nimic nu ne mai surprinde și nu ar fi pentru prima dată când se pune batista pe țambal pe motiv că…fapta nu există!