Cu cuţit la purtător prin bâlciul roşiorean

În data de 2 septembrie 2017, la ora 1.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede care defăşura activităţi de patrulare în zona centrală a localităţii a depistat în parcul central un tânăr de 18 ani din Roşiorii de Vede care purta, fără drept, asupra sa, un box. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dea soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, în data de 4 septembrie, jurul orei 18.00, o patrulă de siguranţă publică a depistat în bâlciul anual din Roşiorii de Vede un tânăr în vârstă de 19 ani din localitate, în timp ce purta, fără drept, asupra sa un cuţit. În cauză s-a întocmit dosar penal urmând ca Parchetul să dispună măsurile legale care se impun.

În seara zilei de 5 septembrie, la ora 19.00, o patrulă din cadrul Serviciului de Ordine Publică-Poliţia municipiului Roşiorii de Vede, în timp ce desfăşura activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice în bâlciul din Roşiorii de Vede, a depistat pe numitul P.M., de 44 de ani, din Roşiorii de Vede, în timp ce purta, fără drept, asupra sa, un cuţit. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.