Cristiana Savu Piper, viceprimar Roșiori: „Acțiunea umanitară – Un bun la timp dăruit, prețuiește îndoit!- va demara pe 12 martie”

În această perioadă, a începutului de primavară, primaria municipiului Roșiorii de Vede, prin Direcția de Cultură, Educație, Creație și Sport, a pus la punct mai multe manifestări prin care este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii.

Viceprimarul municipiului Roșiorii de Vede, Cristiana Piper Savu, ne-a declarat că ” prin acest complex de manifestări, municipalitatea dorește să aducă omagiul său tuturor doamnelor și domnișoarelor, prietene, soții și mame. În acest sens,  în data de 7 martie, sub genericul „Femeia, eterna poveste!” se va desfășura o seară de muzică și dans dedicata femeilor de toate vârstele, iar de 8 martie, oferim cu drag flori pentru doamne și domnișoare, si vom vizita batrânii instituționalizați de la Căminul de bătrâni, unde doamnele se vor bucura de surprizele oferite cu drag de municipalitate.

„Și anul acesta, a mai precizat Cristina Savu Piper, primăria Municipiului Roșiorii de Vede organizează, în perioada 12 martie-2 aprilie, acțiunea umanitară „Un bun la timp dăruit, prețuiește îndoit!”.

Cu aceasta ocazie, cetațenii municipiului pot dona îmbrăcăminte și obiecte în spațiul special amenajat în Piața centrală a municipiului, de unde vor fi preluate de salariații Serviciului Public de Asistență Socială și Autoritate Tutelară pentru a fi distribuite persoanelor și familiilor aflate în nevoie.

Marian Amuza