Cristian Buşoi, la Alexandria: “Potenţialul partidului este de 40 % din electorat şi aceasta este ţinta pe care trebuie să şi-o impună PNL”

648
0
Share:

Joi, 8 iunie, la Alexandria, în prezenţa a peste 100 de liberali din judeţ, Cristian Buşoi a vorbit despre principalele obiective pe care şi le-a propus din calitatea de candidat la preşedinţia PNL. La eveniment au participat primari, viceprimari, consilieri locali sau judeţeni şi membri ai formaţiunii politice din toate zonele judeţului Teleorman.

Cristian Buşoi a fost însoţit de o echipă numeroasă, din care au făcut parte foştii ministri Lucia Varga şi Sulfina Barbu sau preşedintele sector 4, Răzvan Sava.

Senatorul Eugen Pîrvulescu a declarant că “ în  PNL există democraţie cum nu este în niciun partid. Asta îmi place cel mai mult, că poţi să vorbeşti, că poţi să te exprimi, iar astăzi putem să ascultăm un om tânăr, care reprezintă viitorul, care poate să dea un nou suflu, împreună cu echipa. Pentru PNL Teleorman este important ce se va întampla pe 17 iunie”.

 În alocuţiunea sa, europarlamentarul Cristian Buşoi a ţinut să mulţumească celor prezenţi pentru disponibilitatea de a “discuta despre viitorul Partidului Naţional Liberal”.

„Suntem în faţa unui Congres cu o miză foarte mare. Este primul Congres de la unificarea celor două partide. Momentul 17 iunie trebuie să fie momentul unei schimbări în acţiunea şi atitudinea PNL, momentul în care întindem o punte către acel electorat de care avem nevoie pentru a câştiga bătăliile cu PSD, în anii următori…Dacă vrem să definim într-un cuvând doctrina pe care vreu să o propun PNL, după acest congres, ar fi doctrina seriozităţii. Potenţialul partidului este de 40 % din electorat şi aceasta este ţinta pe care trebuie să şi-o impună PNL”, a precizat Cristian Buşoi.

Share: