Criminalul din comuna Măgura, arestat pentru 30 de zile. Ciubuc Alexandru și-ar fi ucis consăteanul cu furca

Magistrații de la Tribunalul Teleorman au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ciubuc Alexandru, zis „COIU”, un bărbat din comuna Măgura, acuzat că și-ar fi ucis consăteanul cu mai multe lovituri de furcă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Ciubuc Alexandru, fiul lui Dumitru și Floarea, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data 11 iulie 2018 până la 09 august 2018, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi 11.07.2018, ora 13,00”, se arată în soluția instanței.

Potrivit oamenilor din localitate, în ziua crimei, Ciubuc Alexandru și-ar fi ajutat victima la căratul grâului. Din motive încă necunoscute, criminalul s-ar fi luat la ceartă cu bătrânul. După câteva discuții aprinse, bărbatul de 54 de ani a luat o furcă și l-a lovit în cap pe omul de 80 de ani, lăsându-l fără suflare.

Ulterior, ucigașul ar fi scotocit în camera bătrânului, știind că acesta „își pune pensia la saltea”. După îndelungi căutări, s-a lăsat pagubaș. Nu a găsit nici măcar un leu. Din câte se pare, bătrânul își ținea banii ascunși în podul casei. Pentru a nu pleca cu mâna-n sân, Ciubuc Alexandru a furat un sac cu usturoi.

Pus în fața probelor, acesta și-a recunoscut fapta.