Cosmin Nicolescu, candidatul lui Geoană pentru primăria Roșiori

La mai puțin de două luni de la anunțul plecării din PSD Roșiorii de Vede, avocatul Cosmin Nicolescu schimbă din nou scena electorală a orașului și candidează la funcția de primar din partea PSRo.
Contactat telefonic, acesta a confirmat ceea ce se vehicula ca zvon de vreo săptămână șu a declarat că deja a constituit și o organizație PSRo la Roșiorii de Vede, dat fiind faptul că majoritatea celor care au părăsit PSD alături de el, au ieșit și din UNPR și l-au urmat la partidul condus de Mircea Geoană.
„Joi merg la București, la domnul Mircea Geoană să vizeze candidatura mea, lista de consilieri locali, semnăturile aferente, dar și lista de membri de partid“, a spus Cosmin Nicolescu.
Despre lista de partid, acesta a mai adăugat că „Sunt și din PSD și din afară, sunt oameni care m-au urmat și la PSD și au venit după mine.
Cât privește motivul plecării din UNPR după o „haltă“ scurtă de circa o lună și jumătate, Nicolescu a spus că s-a confruntat cu o atitudine de indiferețență și de ignorare din partea conducerii județeane a filialei față de noii veniți.
„Nu s-au respectat angajamente și promisiuni făcute anterior. M-am văzut în linia a treia deși trebuia să fiu în linia întâi având funcția de vicepreședinte. Am ajuns la concluzia că nu sunt dorit acolo și mi-am dat seama că nu are rost să mai stau“, a declarat Cosmin Nicolescu.
Informațiile „pe surse“ vorbesc, însă, și despre animozități puternice între acesta și Ion Nuțu și chiar despre discuții mai aprinse între cei doi, din cauza faptului că Nuțu, deși este candidatul UNPR la primărie, nu prea participă la ședințele organizației lăsându-i pe ceilalți să se ocupe cu „munca de jos“.
Și tot pe surse, se spune că noua mutare a lui Cosmin Nicolescu a dat iarăși frisoane PSD, existând riscul ca mulți pesediști nemulțumiți de candidatura lui Valerică Cîrciumaru și de ce se întâmplă în PSD Roșiori, îl vor urma pe Cosmin Nicolescu la PSRo, fratele mai mic al PSD.