Consilierul judeţean Bogdan Cocu, reales preşedinte al tinerilor liberali din Teleorman

Duminică, 15 octombrie, tinerii liberali din judeţ au fost chemaţi să-şi aleagă noua structură de conducere. Cu unanimitate de voturi, Bogdan Cocu a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al TNL Teleorman pentru următorii doi ani.

În cadrul Conferinţei au mai fost aleşi Dincă Florentin Cristian– preşedinte executiv, Ivănică Relu Viorel şi Helin Toprak– prim-vicepreşedinţi şi Cristina Catană– secretar general.

Consilier judeţean şi jurist de profesie, Bogdan Cocu a afirmat că principalul obiectiv al mandatului îl reprezintă promovarea tinerilor în administraţia locală şi judeţeană.

“Îmi dorec ca la alegerile viitoare, pe listele electorale, fie că că vorbim de consiliile locale sau judeţean, fie că ne referim la candidaturi pentru funcţia de primari, să se regăsească cât mai mulţi tineri. Tineri ambiţioşi, ataşaţi de partid şi de principiile liberale, dornici de muncă, pregătiţi în orice moment să redea speranţa oamenilor. Avem sprijinul organizaţiei judeţene, a preşedintelui Eugen Pîvulescu. Într-un cuvânt, avem un proiect comun, ce se va dovedi câştigător”, a declarat preşedintele Bogdan Cocu.

Prezent la eveniment, senatorul Eugen Pîrvulescu a precizat că, în calitatea de preşedinte al PNL Teleorman, va acorda tot sprijinul noii echipe. Totodată, liderul judeţean a dat asigurări că în viitoarele alegeri locale procentul tinerilor pe liste va fi unul semnificativ.  

  • toate mutrele pe care le vedeti sunt copii , nepotii ori amantele unor potentati care cu totii nu au habar cine a fost I.G.DUCA ori Dinu Bratianu.

Comments are closed.