Consilierii județeni chemați ”de îndată” pentru doamna. Doamna fost prefect, Carmen Dan Daniela!

Dan Carmen Daniela mai are de sărit un pârleaz până fie declarată candidat ”cu acte-n regula” pentru alegerile de la Senat. Astăzi, cu numai 10 ore înainte de termenul limită de depunere a candidaturilor, consilierii județi se întâlnesc, în ședință extraordinată, pentru a dezbate două proiecte. Primul vizează revenirea fostului prefect pe postul de director al Serviciului Public Comunitar de Evidență al Persoanelor iar al doilea, demisia din respectiva funcție a lui Carmen Dan Daniela.

Agitația în CJ Teleorman a început de ieri. Mai marii instituției au avut în vedere câteva variante. Mai bine zis, necunoscute. De departe, cea mai spinoasă problemă era când apare în MO ordinul de încetare al mandatului. Fără documentul publicat la timp, PSD era obligat să o scoată de pe listă pe Carmen Daniela. Acum lucrurile sunt rezolvate.

Cu toate acestea, emoțiile pentru fostul prefect nu se termină. Pentru ca ședința extraordinară să fie legal constituită și, în consecință proiectele aprobate, trebuie cvorum. Dacă mai mult de jumătate dintre aleși vor trage chiulul, Lista PSD va suferi modifică, în sensul că Dan Carmen Daniela nu se va mai regăsi.

Cu toate scenariile, mai mult sau mai puțin plauzibile, opoziția din CJ a declarat că se va prezenta la ședință și niciodată nu a fost vorba de ”a pune bețe-n roate” candidaturii fostului prefect de Teleorman.

M.D.