Colegiul Naţional Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria. Fii eroul campaniei noastre! Find a Job with TeleJob!

În perioada 01.10.2018-10.10.2018, echipa Euroscola a Colegiului Naţional Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria,  a desfăşurat activitatea Fii eroul campaniei noastre! Find a Job with TeleJob!.
În cadrul acestei activităţi, cuprinsă în planul campaniei ,,Europa pentru NOI-Europa suntem NOI”, elevii şi-au propus să schimbe destine prin identificarea persoanelor care s-au angajat utilizând portalul www.Telejobs.ro, după ce au aflat din diferite surse despre acesta.
Echipa Colegiului Naţional Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria, a continuat promovarea proiectului finanţat din fonduri europene, nerambursabile, în exerciţiul financiar 2007-2013, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman-,,TeleJob-Organizarea pieţei muncii adiacente municipiului Bucureşti”-prin interacţiunea cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau antreprenori care au locuri de muncă vacante.
Activitatea a constat în realizarea poveştilor de succes a 5 persoane, cu meserii diferite, care au trecut de la statutul de şomer la cel de angajat. Astfel, elevii s-au deplasat atât în localitatea Alexandria, cât şi în localităţile limitrofe, unde au discutat cu persoanele nou angajate, care au povestit modalitatea prin care echipa Euroscola a Colegiului Naţional Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria, le-a schimbat statutul social, îmbunătăţindu-le nivelul de trai, prin campania de promovare a proiectului TeleJob.
Eroii campaniei noastre, ce au în prezent meseriile de mecanic auto, ospătar, dulgher-lucrător în construcţii, manichiuristă, au fost încântaţi de ideea proiectului promovat de echipa noastră şi au găsit utilă accesarea portalului, deoarece este un mod simplu şi eficient prin care  îţi poţi găsi un loc de muncă în localitatea de reşedinţă sau în zona limitrofă, de acasă, utilizând calculatorul sau telefonul.

Echipa de comunicare şi marketing a Colegiului Naţional Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria, Euroscola 2018

Infotr.ro