Clanurile țigănești din Roșiori și Turnu, prinse în flagrant. 10.000 de euro, prețul cerut pentru aplanarea unui conflict mai vechi

La data de 19.04.2018, polițiștii din cadrul Poliției Turnu Măgurele au continuat cercetările în dosarul penal privind un bărbat în vârstă de 28 ani din Roșiorii de Vede, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, în dauna persoanei vătămate, un bărbat cu domiciliul în orașul de la malul Dunării.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, a fost prins în flagrant bărbatul cercetat care a primit de la persoana vătămată suma de 10.000 euro.  Cel în cauză era însoțit de alte două persoane, ambele în vârstă 46 ani, din Roșiorii de Vede, iar acțiunea oamenilor legii a avut loc într-un centru comercial. Conform unor surse, între cele două clanuri țigănești exista un conflict mai vechi, la mijloc fiind vorba de o „pirandă”, iar pentru ca aplanarea situației s-a cerut respectiva sumă de bani.

Împotriva celor trei persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, cei trei fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă.