Clanurile din Roșiori lovesc din nou: Un tânar este pe masa de operație, după ce a fost lovit cu o sabie în cap

Diricel Marius, un tânăr de 16 ani din municipiul Roșiorii de Vede, a fost operat la cap iar astăzi va suporta o altă intervenție chirurgicală, după ce a fost lovit cu o sabie de un concitadin, și el minor.

Conform declarației unor martori, incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, la ieșire dintr-un renumit bar, unde, pe fondul consumlului de alcool și al geloziei, mai mulți băieți s-au luat la bătaie.

Cei care au asistat la întreaga poveste spun că Marius i-ar fi dat un pumn unui tânăr, moment în care cineva a scos o sabie și l-a lovit. Victima a încerca să se apere, punându-și mâinile în cap, însă agresorul i-a mai aplicat o lovitură, fiindu-i tăiate tendoanele de la membrele superioare.

Pe numele agresorului, poliția din Roșiorii de Vede a deschis un dosar penal, pentru loviri și alte violențe. O echipă de ofițeri se va deplasa la spitalul din București, acolo unde se află internată victimă, iar în funcție de concluziile medicilor, oamenii legii ar putea schimba încadrarea juridică.

C.R.

9 Comments

 • Muie la toti Marius e de vina

 • Nu e Berke de vina Marius este el a inceput

 • Asa este CONDUCEREA SCOLII lui Peste’Prajit este foarte vinovata si responsabila, orice dar numai invatamant nu este acolo, bagabonteli, koorweala cat cuprinde, spaga (Sarut mana doamna de mate”’), asa este cand toti boii angajati politic sunt pusi pe functii, Inspectoratul doarme in bocanci…

 • SALIGNY=Scoala INTERLOPA, sub oblatuirea conducerii, sa ne arat nea BIBI PESEDISTUL-un slugoi jalnic si total deprofesionalizat, ce o sa ii faca lui CARJAN agresoarea cu bara de fier care i-a rupt mana fetitei aceleia, de ce? Simplu-Tineretul PSD, gasca de alcoolici, koorweturi si bagabonti, inspectoratul stie ca Ptitikul Veninos, Bratcoveanu, cu alte scurusri si acoliti dintre profesorii incompetenti si servili, scoate copii minori de la ore si ii tariae in campania electorala a pesedeilor securisto-comunisti!De ce nu este zburat pitikul toxic???La Ministerul Invatamantului este cunoscuta mizeria asta de om!?

 • AUZI SI TU :)) INTERLOP LA 16 ANI NICI TULEII NU IA DAT

 • Va contrazic! Ați tras niște concluzii pripite! Eu am terminat acum 2 ani la Saligny si va spun ca nu e un liceu chiar atât de infectat de lume proasta, nu e singurul liceu unde se afla curve, toate liceele își au si copii buni si copii mai putin raționali. Nu cred ca e vina unui liceu ca sunt atâția care calcă strâmb, ca si mine, mai sunt câțiva care au luat un examen de bacalaureat, suntem la facultate, suntem persoane cu discernământ, nu suntem bolnavi psihic, nu suntem betivi sau ce se mai afirma. Problema e de educație, educația pe care fiecare o primește acasă, nu profesorii trebuie sa ne deschidă orizontul către societate, ci părinții, ei au cea mai mare influența si se presupune ca sunt modelele noastre in viața, corect? Si ba da, ore se fac, dar profesorii nu cred ca au vreo vina ca raman cu sălile goale dupa prima ora. Ii cunosc atât pe victima, cât si pe agresor, iar părerea mea e ca alcool-ul servit minorilor e o problema mult mai mare!! La 15-16 ani se îmbata pe unde ajung si aici ma refer la majoritatea puștilor, tine tot de profesori? E tot vina liceului? Nu mai aruncați vorbe din păreri si auzite, important ca victima sa se recupereze, sa scape cu bine, iar agresorul sa-si primească pedeapsa corespunzătoare.

 • Colegiu Tehnologic Saligny este scoala problema a judetului!!!Orice dar numai scoala nu se face acolo!!!O groaza de eleve sunt gravide sau au nascut, acte de violenta in cascada, alcool si scandauri, directorul si directoreasa o tin din campanie electorala PSD, in campanie electorala, evident tot PSD!!!Intr-o societate cat de cat normala, erau de mult zburati cu multi maimutoi aciuiti in invatamant!!!Nu se fac ore, nu se intampla nimic bun, elevii mai rasariti sunt toti cu cererile de transfer in buzunar!!!!!Ceva trebuie facut acolo…

 • Berek Kalai este agresorul, un produs al „liceului” de elita Saligny, tot acolo bataile si actele sexuale in toaleta scolii se tin lant!!!!Diana Carjan din echipa de campanie pesedista a directorului politruc Bratcovean, a batut o colega de scaun cu o bara de fier pana i-a fracturat mana…Cel mai decazut, infractional si interlop liceu din judet, cu cel mai mare dezastru de conducere, violenta, alcolism, infractionalitate, tot sa iti dai copilul la Saligny!!!

  • Asa este, liceul saligny este plin de scursuri ale societatii.
   Încă din 2008 in toaleta liceului se petreceau acte sexuale, de exemplu Andrei Dan fiul vitreg al patronului Marius Stanculescu, intretinea acte sexuale cu baietii in toaleta de la etajul 1.

Comments are closed.