Cinci tineri, membri ai ALDE Teleorman, prezenti la Școala politică a TLDE – “Un om, o echipă, un nou angajament pentru România“

În perioada 12-15 septembrie, în Stațiunea Jupiter a avut loc Școala politica a TLDE – “ Un om, o echipa, un nou angajament pentru Romania “, unde tinerii liberali au avut parte de o pregătire teoretică a bătăliilor electorale care îi așteaptă în această toamnă și anul viitor.

Din partea județului Teleorman au participat 4 tineri membri împreună cu președintele #TLDE_Teleorman Dascălu Nicușor Lucian.

Aceste bătălii au ca obiectiv prezența ALDE în fața electoratului român cu un proiect politic nou. Acest proiect politic se adresează, în primul rând, majorității profunde a românilor care nu se regăsesc nici în activismul strident și agresiv al partidelor precum USR sau PNL, ori în lipsa de soluții concrete și viabile manifestată de acestea, și nici în incapacitatea liderilor PSD de a guverna țara în interesul celor mai mulți dintre români.

Viziunea tinerilor ALDE, despre acest proiect are în centrul ei direcțiile esențiale care corespund nevoilor acestei „Românii profunde”: dezvoltare economică prin direcționarea resurselor statului către mari investiții (în principal infrastructură), respect pentru toți cetățenii români și pentru drepturile lor, respect pentru România și pentru interesele ei în Europa și în Lume. Viziunea tinerilor este exprimată prin sintagma „un nou angajament pentru România”. Un angajament pe care noi tineri ni-l asumăm și îl susținem împreună, pentru că suntem și rămânem o echipă.

ALDE Teleorman