Cicliştii din Bucureşti şi Prahova au luat „caimacul”, în competiţia sportivă organizată de CJ. Niciun teleormănean, pe podiumul de premiere

Consiliul Județean Teleorman a organizat în premieră Turul Ciclist al județului Teleorman, competiție care se înscrie în programul evenimentelor organizate cu prilejul primei ediții a „Zilei Județului Teleorman”. Manifestarea sportivă a constat în două etape care s-au desfășurat în două zile consecutive, în data de 11 și 12 mai, când a avut loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor acestei ediții.

Festivitatea de premiere a cicliștilor care s-au clasat pe primele locuri în cadrul întrecerii de tip OpenTurul Ciclist al județului Teleorman” a avut loc pe platoul din fața Consiliului Județean Teleorman. Câștigătorii primei ediții a „Turului Ciclist al județului Teleorman” sunt:

Etapa I

locul I – Bidilici Cosmin, București;

locul al II-lea –  Pleșea Valentin, Ploiești, județul Prahova;

locul al III-lea – Andrei Ionuț, Albești, județul Prahova;

Etapa a II-a

locul I – Frunzeanu Marian, Ploiești, județul Prahova;

locul al II-lea Barbu Leonard București;

locul al III-lea – Marcu Adi, Zărnești, județul Brașov;

Premiul special pentru participare feminină – Găgeanu Ana-Maria, București, clubul Steaua.

„Pentru mine este o zi specială în care un proiect de suflet a prin viață și a avut un succes extraordinar. Prin ambiția și seriozitatea organizatorilor s-a desfășurat prima ediție a Turului Ciclist al județului Teleorman. Competiția a avut loc în două etape, aliniind la start sportivi bine antrenați în cadrul unor cluburi, care au participat la confruntări sportive de renume. Este un eveniment important, nu numai pentru teleormăneni, ci și pentru ciclismul românesc și pentru sportul românesc în ansamblul lui” a spus astăzi președintele Consiliului Județean Teleorman, Ionel Dănuț Cristescu, care a oferit sportivilor, în cadrul galei de premiere, trofee, medalii, diplome de participare și alte premii.