Cei mai buni sportivi din Teleorman, premiați de către Consiliul Județean

Joi, 27 decembrie 2018, Consiliul Județean Teleorman a organizat festivitatea de premiere a sportivilor care au obținut cele mai bune rezultate în acest an competițional. Festivitatea s-a desfășurat în prezența președintelui Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, cel care a înmânat premiile sportivilor, echipelor și antrenorilor.

Președintele Dănuț Cristescu le-a mulțumit sportivilor și i-a felicitat pentru că au reprezentat cu cinste județul în competitiile naționale și internaționale la care au participat. „Vreau să vă felicit. Știu că nu este ușor să fii sportiv și să obții astfel de performanțe. Sper ca anul viitor să aveți rezultate și mai bune.”

La finalul festivității, președintele Cristescu a subliniat că instituția pe care o conduce sprijină sportul din județ. Totodată, i-a asigurat atât pe sportivi cât și pe antrenorii lor de tot suportul pe care îl poate oferi Consiliului Județean Teleorman și a încheiat prin a le ura succes, sănătate și un an nou mai bun.

Premierea sportivilor s-a făcut diferențiat, în baza clasamentelor întocmite de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, pe două categorii: discipline olimpice și neolimpice.

La sporturile olimpice, locul I a fost ocupat de Magdalena Dudeanu, legitimată la CST Alexandria, tir pistol. La disciplinele neolimpice, premiul I i-a revenit sportivei Florina Chiar, CSM Alexandria, fotbal tenis, iar la arte marțiale, kempo, prima poziție în clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2018 a fost ocupată de reprezentanta CS Atac Roșiorii de Vede, Ana Maria Mavru. Ierarhia echipelor teleormănene premiate astăzi de Consiliul Județean Teleorman a fost următoarea: locul I – CS Atletico Alexandria, baseball seniori, locul al II-lea – CSS Alexandria, baschet feminin U16 si locul al III-lea – CS Universitatea Alexandria, fotbal feminin U15.

În cadrul festivității au fost premiați 30 de sportivi și trei echipe, împreună cu antrenorii lor. Valoarea totală a premiilor acordate în acest an de Consiliul Județean Teleorman a fost de 43.200 lei.