Cătălin Vătafu, exclus din PNL Teleorman! Acesta își va pierde și funcția de consilier județean

Ședință cu scântei, la PNL Teleorman. Comitetul Director al formațiunii politice se întâlnește, la această oră, pentru a dezbate principalele obiective ale partidului pentru următoarea perioadă.

Pe ordinea de zi se află și propunerea Biroului Politic Județean, prin care s-a cerut excluderea din partid a lui Cătălin Vătafu, actual consilier județean. Fostului secretar de stat din guvernul Boc i se reproșează, printre altele, că nu vrea să se mai implice în viața de zi cu zi a partidului și nu dorește să participe la întâlnirile pe care PNL Teleorman le organizează periodic.

Surse din interiorul Comitetului Director al PNL Teleorman au declarat că discuțiile sunt destul de aprinse. În apărarea lui Vătafu au sărit doar Claudiu Crăcea și Alexandru Iliescu, președinții PNL din Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede, personaje ce, în ultima vreme, au adoptat statul de ‘Gică contra” față de actuala conducere. De cealaltă parte, majoritatea susține că Vătafu trăiește „în trecut”și nu a reușit să înțeleagă noile reguli impuse de partidul pe lista căruia a fost ales.