Cătălin Burcescu, candidat ALDE pentru Parlamentul European, este optimist: „În Teleorman, vom obține peste 12% din voturi”

Cătălin Burcescu, vicepreședinte ALDE Teleorman și candidat pentru Parlamentul European, este optimist în ceea ce privește procentul pe care formațiunea politică din județ îl va obține la alegerile din luna mai. Într-o conferință de presă, acesta a precizat că ALDE va fi votat de cel puțin 12% dintre teleormăneni iar, potrivit ultimelor sondaje și tendințe, este foarte probabil ca, până la alegeri, procentul să crească. Despre strategia pe care partidul o va adopta înaintea scrutinului din luna mai, Burcescu a precizat că fiecare membru, indiferent de funcția pe care o deține, se va afla în orice colț al județului pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a prezenta proiectele ce vor fi inițiate de către viitorii europarlamentari.

La rândul său, Virgiliu Cocoșilă, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, a declarat că formațiunea politică are aproximativ 90 de filiale în județ iar numărul membrilor de partid depășește 4.500. Acesta a făcut referire și la procesul de strângere de semnături, care se apropie de final, organizația județeană reușind să adune peste 20.000.

În conferința de presă, au fost prezentate și…noile achiziții, doi liberali și un independent devenind membri ai ALDE Teleorman. Este vorba de Adrian Miulescu, fost manager la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, George Cristică, un renumit antrenor de box din Videle, și Dan Raportaru.