Casa de Pensii Teleorman: Persoanele cu bilete de tratament pot merge în staţiunile Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești şi Pucioasa

Prima serie de bilete de tratament balnear cu plecări în data de 17, 18, 19, 20 februarie 2020 este disponibilă în următoarele staţiuni de tratament: Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Pucioasa.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Sejurul include cazare, masă şi tratament. Tariful unui bilet de tratament prin sucursalele Societății de Tratament Balnear și Recuperarea Capacității de Muncă (SC TBRCM SA)  este de 1.792,6 lei într-o bază de tratament de două stele şi 1.879 de lei într-o bază de tratament de trei stele.

Modul de stabilire a contribuției individuale pentru persoanele care beneficiază de tratament balnear cu suportarea unei contribuții se acordă conform Criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2020 aprobate prin Ordinul nr. 347/05.02.2020 al Președintelui CNPP.

Persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Bilete de Tratament Balnear, etaj 1 din cadrul Casei Judeţene de Pensii Teleorman.

leave a reply