Carambol pe străzile Alexandriei. O fetiţă de 11 ani a fost rănită

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în mun. Alexandria s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma sesizării, echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria a efectuat cercetări, stabilind următoarele: În timp ce un bărbat în vârstă de 40 ani din  municipiul Alexandria conducea un autoturism pe str. Libertății, stradă cu sens unic, din direcția Dunării către str. Dr. Stâncă, nu a adaptat viteza de mers la efectuarea unei curbe ușoare la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu o autoutilitară care se afla oprită neregulamentar pe partea dreaptă a drumului, apoi aceasta din urmă a fost proiectată într-un autoturism care se afla oprit neregulamentar în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei minore în vârstă de 11 ani, pasageră în autoturism. Conducătorul auto implicat în evenimentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.