Carambol între trei autoturisme, la intersecția străzilor Dunării și Ion Creangă din Alexandria

Carambol pe strada principală a municipiului Alexandria. Trei autoturisme s-au ciocnit, după ce unul dintre conducătorii auto se pare că ar fi forțat culoarea verde a semaforului. În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, ci doar pagube materiale minore.

Conducătorului auto al mașinii BMW, un tânăr de 20 de ani, spune că se deplasa pe strada Ion Creangă și vrut să vireze la strânga, pe Dunării. A intrat în intersecție pe culoarea verde, dar a rămas blocat din cauza unui autoturism de școală, căruia i se oprise motorul, moment în care a fost lovit de un vehicul, condus de o femeie. În accidentul rutier a mai fost implicată o altă mașină, șoferul unei dubițe, lovind mașina Logan, din cauza nepăstrării distanței regulamentare față de autoturismul din față.

La fața locului a sosit și un echipaj de poliție. Deși conducătorii auto au vrut să „o dea la pace”, adică să încheie o constatare amiabilă de accident, acest lucru nu a fost posibil, din pricina faptului că în evenimentul rutier au fost implicate mai multe mașini.

Cel mai probabil, tânărul se va alege cu o amendă, dar și cu reținerea permisului de conducere.