„Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”, la Alexandria, Roşiori şi Turnu Măgurele. 850 de firme vor să angajeze absolvenţi

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman organizeaza „Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi in data de 18 octombrie a.c., ora 9.00 în Alexandria, la Sala Polivalentă şi la sediul Agenţiilor Locale din Roşiori de Vede şi Turnu Magurele.

Obiectivul principal al acestui eveniment anual îl constituie facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen lung.

In vederea organizarii acestei masuri active destinata corelarii cererii si ofertei de forta de munca, AJOFM Teleorman a contactat aproximativ 850 agenti economici interesati sa recruteze personal din randul absolventilor promotia 2019 dar si din randul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Agenţii economici care vor participa la Bursa Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personalulul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.

De asemenea, reamintim că somerii înregistraţi in evidentele AJOFM Teleorman care se angajează cu normă întreagă, pot beneficia de o serie de prime oferite din bugetul asigurărilor pentru şomaj ( încadrare, activare, instalare).

Agenții economici care doresc sa participe la bursa, pot depune ofertele cu locuri de munca la sediile punctelor de lucru/agențiilor locale din raza de domiciliu, pana pe data de 17.10.2019, la fax nr. 0247/311.164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.