Biblioteca Judeţeană “Marin Preda” Teleorman, campanie de informare despre rolul anului 2019 la nivel european

Biblioteca Judeţeană “Marin Preda” Teleorman organizează, în data de 16 octombrie a.c., o campanie de informare despre rolul anului 2019 la nivel european.
Activitatea face parte din calendarul manifestărilor propuse de colegii de la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea, cu care a fost semnat, în iunie 2017, un acord de parteneriat în baza căruia sunt diseminate informaţii europene generale şi de interes local şi, totodată, se realizează evenimente comune de comunicare europeană în perioada 2018-2020.
Agenda evenimentului va cuprinde cateva informații despre Centrele EUROPE DIRECT, o prezentare generală a Parlamentului European (PE), o altă prezentare despre alegerile europarlamentare din 2019, un filmuleț despre PE, dar și surse de informare în ceea ce privește Parlamentul European.
În contextul actual, în care bibliotecile publice își asumă noi roluri în comunitate, activitățile de informare pentru publicul general sunt extrem de necesare, cu atât mai mult cu cât informarea pe teme europene a devenit o nevoie reală.
Având în vedere aceste considerente, Biblioteca Judeţeană “Marin Preda” Teleorman invită utilizatorii bibliotecii, dar și cetățenii interesați de tematica abordată să participe la această activitate ce va avea loc în cadrul Centrului de Formare al instituției, începând cu ora 11.00.