Bărbatul din Bucureşti care şi-a ucis soţia a fost prins de poliţiştii din Teleorman, pe raza comunei Dobroteşti

2074
0
Share:

În dimineaţa de 11 octombrie 2017, Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus măsura reţinerii inculpatului Şerban Lulu, de 51 de ani,  sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din Bucureşti, sector 3, a fost găsită decedat o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenţă. Având în vedere acest aspect, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti ai Serviciului Omoruri, Serviciului Criminalistic şi medic legist s-au deplasat la faţa locului unde au efectuat cercetarea, investigaţii şi audieri în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Cercetările efectuate au stabilit că între victimă şi soţul acesteia aveau loc frecvente certuri. Din data de 9 octombrie victima nu a mai fost văzută şi nici nu a intrat în contact cu vreo persoană, ulterior fiind găsită decedată.

Din datele şi probele administrate s-a conturat ipoteza că principal suspect în această cauză este soţul victimei, dispărut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta să se afle într-o zonă a graniţei de sud a ţării.

Astăzi, bărbatul a fost prins pe raza comunei Dobroteşti, Teleorman. Era într-un TAXI şi se îndrepta spre localitatea Balaci, acolo unde avea o gospodărie. După verificarea documentelor, oamenii legii l-au reţinut şi condus la sediul poliţiei din municipiul Roşiorii de Vede. De aici, a fost ridicat de către poliţiştii bucureşteni.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus măsura reţinerii inculpatului,  sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Share: