Atmosferă de sărbătoare pentru femeile liberale din Teleorman, la început de primăvară

Aproximativ 400 de femei liberale din județul Teleorman au fost sărbătorite, la început de primăvară, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la un restaurant din municipiul Alexandria. Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, doamnele și domnișoarele liberale au fost în centrul atenției, bucurându-se de toată aprecierea conducerii organizației PNL Teleorman și a primarilor din județ. Au fost întâmpinate, în mod tradițional, cu flori și urarea de “La mulți ani și o primavară minunată!”, de către președintele  Eugen Pîrvulescu și primarul din comuna Bragadiru, Cristian Chisac.

“În această zi de primăvară, sunt onorat să fiu în mijlocul dumneavoastră. Cel mai mult mă bucură faptul că, de la o zi la alta, numărul domnișoarelor și doamnelor din PNL crește. Asta înseamnă că respectați principiile și valorile liberale și credeți cu tărie în ele. Așa cum am spus și cu alte ocazii, aveți și veți avea tot sprijinul meu. Al meu și al colegilor, fie că vorbim despre primari, fie că ne referim la oamenii din structurile de conducere ale partidului. La mulți ani, dragile noastre colege, și vă mulțumesc pentru întreaga activitate!”, a fost mesajul transmis de către senatorul Eugen Pîrvulescu.

Florina Urdoi, președintele OFL Teleorman, a precizat că astfel de întâlniri duc la realizarea sau întărirea coeziunii între femeile liberale, indiferent de vârstă, zona din care provin sau vechimea în partid. Aceasta a mulțumit oamenilor din conducerea formațiunii politice pentru sprijinul acordat, pentru faptul că sunt susținute în orice activitate și i-a asigurat de toată implicarea în politică și în viața de partid.