Atletic Bradu-Sporting Roşiori 2-2, şi un joc bun al roşiorenilor

Sâmbătă, pe sinteticul de la Bradu, s-a desfăşurat meciul amical între doua colege şi tradiţionale partenere de întrecere, în seria a 3-a a ligii fotbalistice. Sporting Roşiori, echipă pregătită de Alexandru Gheorghe, a reuşit să părăsească arena neînvinsă, încheind meciul cu scorul de 2-2. Partida, în mare parte a fost dominata de roşioreni, care si-au impus jocul pe tot parcursul celor 90 minute.

Pentru teleormăneni au marcat M. Voicu şi Latea. Iată care a fost garnitura trimisă în teren de tehnicianul roşiorean Alexandru Gheorghe: Busca-C. Voicu, Ivănică, Cristil, Urâtu, Latea, David, Velica, Cercel, Brânceanu, M. Voicu.

La capitolul „noi-veniţi”, Sporting a „punctat” prin aducerea portarului Horia, (Angeru, despărţindu-se de Sporting în inter-sezon), l-a „repatriat” pe Tonca şi l-a transferat pe M. Voicu. Cristil este în tratative avansate cu roşiorenii, care mai au în pregătire doi tineri, este vorba de Mohora şi Mocofan.

Sâmbătă, roşiorenii vor da piept într-un amical cu CSO Filiaşi, în deplasare. După cum se ştie, returul debutează pe 3 martie, Sporting jucând acasă cu Concordia Chiajna 2.

Marian Amuza