Atac în stil mafiot la Roşiori! Cinci tineri au fost reţinuţi pentru violare de domiciliu, distrugere şi lovire

Poliţiştii roşioreni au fost sesizaţi de către O.F. cu privire la faptul că pe strada Ana Ipătescu, la imobilul cu numărul 10, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat o echipă formată din lucrători ai poliţiei municipiului Roşiorii de Vede şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Teleorman.

Din primele verificări s-a constatat că numiţii D.C., de 27 de ani, D.C., de 37 de ani, B.C., de 37 de ani, B.F., de 27 de ani, B.V., de 19 ani şi A.D., de 25 de ani, toţi din Roşiorii de Vede, au pătruns fără drept în curtea lui O.F.M., care se afla împreună cu familia. Acesta şi membrii familiei au fost loviţi şi ameninţaţi cu moartea.

Totodată, celui în cauză i-au fost provocate mai multe distrugeri la autoturismele parcate în curtea imobilului. În urma intervenţiei operative a echipei poliţiei roşiorene, coordonată de cms. Şef de poliţie Alin Ghene, şeful poliţiei municipale, bătăuşii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi împotriva lor s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.