ALEXANDRIA prosperă sub conducerea lui Draguşin! A fost inaugurată cea mai modernă CĂCĂSTOARE din judeţ

Mare bucurie, în sânul administraţiei locale din municipiul Alexandria! În sfârşit, după ani de zile de agonie, s-a ajuns şi la extaz. Oamenii sunt fericiţi, mulţumiţi şi satisfăcuţi. Au unde să se cace, vorba românului! Primăria Alexandria le-a pus la dispoziţie cel mai modern loc, în care cetăţenii îşi pot face nevoile fiziologice. Este cea mai mare investiţie de când Victor Drăguşin bătătoreşte urbea.

Cu alte vorbe, alexăndrenii şi teleormănenii, după ce au înghiţit câteva fructe şi legume de sezon, pline de chimicale, şi i-a prins cufureala, taman când doreau să-şi plătească taxele şi impozitele, au unde să-şi descătuşeze energiile. În incinta instituţiei, în grupul sanitar din curtea primărie.

Anunţul bombă a fost făcut de către Administraţia Domeniului Public, care, într-o postare pe internet, ne anunţă că borfoiala din burtă a luat sfârşit şi ne relatează clauzele ce trebuie îndeplinite pentru a te uşura.

Prima condiţie pentru a ajunge la pişătoare sau căcăstoare este banul. O monedă de 50 de bani. Nu o ai, faci pe tine. Asta e taxa de intrare, indiferent că eşti bărbat, persoană cu handicap, femeie sau copil. În funcţie de sex sau vârstă, uşa ce ţi se deschide îţi oferă plăcerea absolută. Spre exemplu, micuţii, atunci când se aşează pe vasul de WC, trăiesc în lumea copiilor, înconjuraţi de peştişori, delfini, pinguini sau caracatiţe.

La categoria adulţi, totul este uzual, aşa ca în toate closetele din judeţ. Neinspirat constructorul! Măcar la „bărbaţi” se impunea un poster, cu o fătucă în pielea goală, care să îi inspire „pe golănaşi” şi să spună bucuroşi…vom reveni cu prima ocazie!

Peste toate aceste favoritisme oferite de CĂCĂSTOARE, există şi un impediment, o condiţie obligatorie pentru omul ce l-a luat burta pe drum! Pişătoarea are program, aşa ca la metrou. Bagi banul la timp, apuci să te uşurezi. În caz contrar, după ora 23.00, te pişi pe tine, doarece uşile se închid automat.

3 Comments

Comments are closed.