ALDE crește “în ochii” electoratului din Teleorman. Formațiunea politică vrea locul II în județ, la alegerile viitoare

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților crește de la o zi la alta. Cel puțin așa spun datele unei cercetări sociologice, realizată de AVANGARDE prin metoda telefonică, în perioada 5-15 octombrie 2018, pe un eșanțion de 977 de conjudețeni. Sondajul de opinie are o marjă de eroare de +/-3% și a fost efectuat la comanda ALDE Teleorman.

Formațiunea politică, condusă la nivelul județului Teleorman de către deputatul Ică Florică Calotă, are din ce în ce mai mulți adepți. Într-o conferință de presă susținută de către vicepreședinții Cătălin Burcescu și Virgil Cocoșilă, cei doi au avut numai “surprize” și cuvinte de laudă la adresa partidul și a liderilor lui.

În alocuțiunea sa, vicepreședintele Cătălin Burcescu a făcut referire la noile modificările aduse legii 416 privind venitul minim garantat, considerând că “s-a făcut dreptate”. Acesta a punctat că printre inițiatori se numără și deputatul Ică Florică Calotă. Liderul județean mai crede că până la alegeriile viitoare, partidul va avea o creștere fulminantă și va fi al doilea din județul Teleorman, ca număr de voturi.

La rândul său, vicepreședintele Virgil Cocoșilă a vorbit despre proiectele inițiate de formațiunea politică pe care o reprezintă, unele aflate în derulare, altele urmând a prinde viață, în viitorul apropiat. Printre acestea se numără cele finanțare din fondul de mediu, cum ar fi Rabla+, proiect ce se referă la cumpărarea de autoturisme electrice sau achiziția de autobuze electrice, în municipiile reședință de județ.