AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Alexandria, Roşiori şi Turnu Măgurele

761
0
Share:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, vineri, 20 octombrie 2017, începând cu ora 0900, la Sala Polivalentă, din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Participanţii la acest eveniment se pot informa cu privire la evoluţia pieţei muncii şi măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman sau pot participa la sesiuni de instruire, despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie.

De asemenea, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie, la cursuri de calificare/recalificare profesională, în diferite meserii/ocupaţii, oferite gratuit, de instituţia noastră.

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 299 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 47 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, economic, IT, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, confecţii PVC, construcţii civile, transporturi, servicii şi comerţ. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 31 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 170 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 98 locuri de locuri de muncă.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, pot comunica ofertele la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

Share: