Administratorii publici, la mare căutare în primăriile din Teleorman

În următoarea perioadă, primăriile sau instituţiile publice din judeţ vor scoate la concurs mai multe posturi. Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a se înscrie la concurs pot fi consultate la următoarea adresă: http://posturi.gov.ro/.

Pe lângă ambulanțier, consilieri sau inspectori, în două primării din Teleorman se va organiza concurs pentru ocuparea postului de administrator public. De departe, funcția de administrator public este una dintre cele mai râvnite ”meserii”, dacă luăm în calcul salariul destul de frumușel pe care o persoană îl primește pentru a sta la birou.

Iată lista completă: Referent debutant – Primăria Comunei Nanov; Ambulanţier și șofer autosanitară I – Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman; Inspector de specialitate – Administraţia Domeniului Public Alexandria; Administrator public – Primăria Comunei Trivalea-Moșteni; Paznic – Primăria Comunei Plopii Slăviteşti; Consilier superior – Direcţia Judeţeană pentru Cultură Teleorman; Admnistrator public – Primăria Comunei Conțeşti; Inspector (2 posturi) – Primăria Comunei Seaca; Magaziner, îngrijitori (3 posturi) – Primăria Comunei Purani; Director general – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman; Şofer microbuz şcolar – Şcoala Gimnazială Drăgăneşti de Vede; Inspector superior – Primăria Municipiului Alexandria și muncitor calificat – Şcoala Gimnazială Călmăţuiu de Sus