ACSO Filiaşi – Sporting Roşiori 5-2

Golurile echipei ACSO Filiaşi au fost marcate de Ghighilicea, Gheorghişor, Calu, Şelaru şi Schiopu în min. 9, 21, 35, 66 şi 73, pentru noi au marcat Radu Bădiţă, în min. 40 şi Nicuşor Mara, min. 77.

Sporting: Buşcă, Chivu, Floricel, Piciu, Torişte (venit de la Luceafărul Oradea), Scumpu, Bogdanovici, Craiu, Roman, Bădiţă, Ivaşcu.

Partida s-a desfăşurat sâmbătă începand cu ora 10.00, la Craiova. Despre joc se pot spune puţine lucruri. Doar că meciul a fost dominat tactic de echipa olteană care a marcat nu mai puţin de 5 ori în poarta noastră, trei goluri fiind înscrise pe greşeli de plasare a fundaşilor roşioreni care au ezitat să intervină salvator pe ultima fază.
Roşiorenii au reuşit în puţine momente să echilibreze jocul şi să îşi creeze oportunităţi de a marca. O fac de două ori, la final de repriză întâi prin Bădiţă şi final de joc prin Mara. În rest, partida a fost la discreţia echipierilor din Filiaşi care au puctat de cinci ori.
Pentru Sporting urmează un nou joc de verificare împotriva unei noi colege de serie, CSU Craiova 2, la Craiova pe „Extensiv” şi un retur de foc cu o primă partidă pe teren propriu în compania revelaţiei Flacăra Horezu.

M. AMUZA