Accident pe E70, la ieșire din Teleorman. Un copil de 6 ani a scăpat ca prin minune iar părinții minorului au ajuns la Spital

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii dintre două autoturisme pe E70, la ieșire din județul Teleorman, în zona localității Prunaru.

Potrivit IPJ Teleorman, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 66 de ani, din județul Argeș, a intrat în depășire fără să se asigure, moment în care a fost lovit de o altă mașină ce se deplasa regulamentar, în același sens. În urma impactului, unul dintre șoferi, un bărbat de 36 de ani, a suferit o leziune craniană, o plagă deschisă la nivelul capului, iar pasagerul din dreapta, soția acestuia, a fost diagnostică cu traumatism facial. În autoturism se mai afla un copil de 6 ani, care, din fericire, nu a avut nicio zgârâietură. Un alt bărbat, în vârstă de 72 de ani, pasager în autovehiculul ce a provocat evenimentul rutier, s-a ales cu o fractură la nivelul membrelor superioare.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria pentru investigații medicale suplimentare iar medicii spun că starea lor de sănătate este una bună.