Accident mortal pe E70! Bărbatul s-ar fi speriat de câini, a intrat pe șosea, moment în care a fost spulberat de un TIR

Moarte cumplită în cazul unui bărbat din localitatea Zimnicea. Omul, în vârstă de 52 de ani, a decedat pe loc, după ce a fost lovit în plin de un TIR. Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.40, pe drumul european 70, la câțiva zeci de metri de intrarea în comuna Vitănești. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanță și polițiști. Imediat, medicii au început manevrele de resuscitate. După câteva zeci de minute, echipajul de prim ajutor a declarat decesul.

Cetățenii din zonă au afirmat că, în timp ce se deplasa în afara părții carosabile, pe E70, mai mulți câini fără stăpân i-ar fi ieșit în față. Omul s-ar fi speriat, a pătruns pe șosea, moment în care a fost spulberat de un TIR și aruncat la câțiva zeci de metri de locul accidentului. Șoferul vehiculului de mare tonaj este cel care a sunat la 112. Decesul, mai spun aceștia, ar fi survenit instantaneu.

Potrivit IPJ Teleorman, victima s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis, fiind accidentat mortal de un TIR condus de un bărbat de 51 de ani, din Ialomița. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, oamenii legii au deschis dosar penal pentru „ucidere din culpă”.