Accident mortal, la Brânceni. Biciclistul, aruncat zeci de metri în aer, după impactul cu un autoturism

Un bărbat de 73 de ani, din localitatea Brânceni, care se deplasa pe bicicletă, a fost accidentat mortal, în această dimineață. Bătrânul, spun oamenii din zonă, venea de la târgul din Smârdioasa. A vrut să vireze la strânga, pe strada unde locuia, s-a asigurat că din spate nu vine nimeni, dar nu a observat autoturismul care circula din sensul opus, mașină condusă de un șofer de 26 de ani, din localitatea Izvoarele. Momentul teribilului accident a fost surprins de camerele de supraveghere, amplasate pe raza comunei. Din imagini se vede cum acesta, după ce a fost lovit de mașină, a fost aruncat în aer zeci de metri, pe partea opusă a drumului. Impactul cu solul i-a fost fatal.

La fața locului au ajuns două Ambulanțe și un echipaj SMURD. La sosirea echipelor de intervenție, biciclistul era în stop cardio-respirator. Imediat, medicii au început manevrele de resuscitare. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean din Aleandria, însă, a decedat la Unitatea de Primiri Urgențe.

În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.