Accident mortal, la Blejeşti. Şoferul a fugit de la locul faptei. Ulterior, bărbatul şi-a recunoscut vina

Polițiștii din Videle au fost sesizați pe 112 cu privire la faptul că pe DJ.503, pe raza comunei Blejești, se află o persoană de sex masculin întinsă pe carosabil. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul persoanei identificată în persoana unui bărbat în vârstă 47 de ani din localitate.

În urma cercetării la fața locului și a examinării cadavrului, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața la nivelul capului, fiind găsit întins perpendicular față de axul drumului pe partea stângă a DJ503, din direcția Blejești–Poeni, posibilă victimă a unui accident rutier.  În cauză au fost declanșate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat autorul accidentului rutier în persoana unui bărbat în vârstă de 65 de ani din orașul Videle, care și-a recunoscut fapta, declarând că a observat ca pe carosabil o personă întinsă, dar nu a reușit să o evite în totalitate, trecând cu roata dreapta-față peste aceasta. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.