Accident mortal între Islaz și Corabia. Un bărbat a decedat pe loc iar alte trei persoane au fost duse la Spitalul din Turnu

În urmă cu numai câteva minute, o altă tragedie a avut loc pe șoselele din Teleorman, pe tronsonul de drum care leagă localitățile Islaz de Corabia. Din primele informații, un bărbat de aproximativ 30 de ani a decedat pe loc, iar un alt pasager este în stare gravă fiind prins între fiarele contorsionate ale autoturismului.

În evenimentul rutier au mai fost rănite alte două persoane, un bărbat și o femeie, care au fost transportate la Spitalul din Turnu Măgurele. Potrivit oamenilor legii, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpdă, unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a intrat frontal în autoturismul care venea din față.

Conform ultimelor date, șoferul vinovat a intrat în depășire fără să se asigure. Acesta era singur în autoturism. Trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului, iar identitatea lui nu a putut fi stabilită de către polițiști. Ulterior, tanarul a fost identificat, este vorba Marinel Mustatea, din Turnu Magurele.

În celălalt autoturism implicat în accidentul rutier se aflau trei persoane. Un bărbat de 60 de ani și o femeie de 52 de ani, soț și soție, ambii din București, și un alt bărbat de 32 de ani, din comuna Islaz. Aceștia au suferit răni destul de grave, având multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare și inferioare și leziuni la cap și torace. Medicii spun că starea lor de sănătate este una stabilă, însă, în orice moment pot să apară complicații. În cursul acestei seri, cei trei vor fi duși la un Spital din București.