Accident mortal în satul Văcăreşti. Un biciclist a decedat iar o femeie de 27 de ani a fost rănită

Ieri, 7 noiembrie, polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizați, prin redirecționarea unui apel 112, cu privire la faptul că pe raza satului Văcărești s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției mun. Roșiorii de Vede care a constatat următoarele: În timp ce un bărbat în vârstă de 28 ani, din comuna Drăgănesti de Vede,  conducea un autoturism pe D.J. 612 A, pe raza satului Văcărești a accidentat un bărbat în vârstă de 42 ani din localitatea Vedea, care circula în calitate de biciclist și care a ieșit fără să se asigure de pe un drum lateral. Bicicleta nu era prevazută cu catadioptri iar biciclistul nu purta vesta reflectorizantă.

În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului și rănirea unei femei în vârstă de 27 de ani, pasageră în autoturism  care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Ucidere din culpă,, , urmând a se propune soluție prin Parchet.