Accident mortal, în Putineiu. Un autoturism a intrat într-o remorcă plină cu baloţi. Un bărbat de 53 de ani a decedat pe loc

Accident cumplit pe şoseaua care face legătura între municipiile Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele, în zona localităţii Putineiu. Un autoturism Logan, condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, a intrat în plin într-o remorcă plină cu baloţi. Din primele informaţii, conducătorul auto nu a observat la timp utilajul agricol, care nu era semnalizat corespunzător, şi nu a mai putut evita impactul.

Din păcate, un bărbat de 53 de ani, pasager pe locul din dreapta, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, a murit pe loc, fiind decapitat de fiarele remorcii. Soția magistratului a fost transportată la Spitalul din Turnu Măgurele, având fracturi la membrele superioare şi un traumatism la nivelul feţei, iar medicii spun că viaţa sa nu este pusă în pericol.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele ce au dus la producerea tragicului eveniment rutier.

„În timp ce o femeie în vârstă de 40 de ani din municipiul Roșiori de Vede conducea un autoturism pe DN 65A, din direcția mun. Turnu Măgurele către com. Putineiu, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un tractor și o platformă pentru transport baloți, neînregistrate, ambele nefiind prevăzute cu dispozitive de iluminat, ansamblu care se deplasa în aceeași direcție de mers și era condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Salcia, care nu poseda permis de conducere. După producerea evenimentului conducătorul ansamblului de vehicule a părăsit locul accidentului, fiind identificat la domiciliul său”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.