Accident mortal de muncă, la Videle. Un angajat a fost zdrobit de utilajul pentru tasarea asfaltului

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au fost sesizați despre faptul că, pe raza orașului Videle, s-a produs un accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Brânceni, angajat la o societate ce desfăşoară activităţi de modernizare pe străzile din oraşul Videle. Salariatul ar fi încercat să pună în funcțiune un cilindru compactor printr-o improvizație, fără să observe că utilajul era în viteză, în poziția marșarier. După punerea în funcţiune, bărbatul a fost prins între cilindru și o anexă gospodărească. La faţa locului a sosit şi un echipaj de la Ambulanţă. Imediat, medicii au început manevrele de resuscitare. Din cauza multiplelor leziuni, corpul angajatului fiind zdrobit de utilajul pentru tasarea asfaltului, medicii au declarat decesul.

Potrivit declaraţiei inspectorului- şef, Silviu Valentin Şeicaru, o echipă din cadrul ITM Teleorman s-a deplasat în zonă, urmând ca în baza cercetărilor efectuate, să fie stabilite împrejurările şi cauzele ce au dus la producerea evenimentului, dar şi eventualele sancţiuni.