Accident la Roşiorii de Vede. O fetiţă de 2 ani şi 6 luni a fost rănită

La data de 07.10.2018, polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizați prin redirecționarea unui apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în Mun. Roşiorii de Vede, la intersectia străzilor Sfânta Vineri cu Mihai Bravu s-a produs un accident rutier.
La faţa locului s-au deplasat polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind următoarele :
În timp ce un bărbat în vârstă de 58 ani ani din com. Peretu, jud. Teleorman conducea o autoutilitară, la intersecția strazilor Sfânta Vineri cu Mihai Bravu, nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 32 ani din mun. Roşiorii de Vede, jud. Telorman.
Din accident a rezultat rănirea unei minore în vârstă de 2 ani şi şase luni, pasageră pe bancheta din spate în autoturismul care circula regulamentar, minoră care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto implicați în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcol pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.