Accident la Furculeşti. O tânără de 26 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Alexandria

În cursul zilei de miercuri, 31 ianuarie a.c., la ora 11.58, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, s-a anunţat producerea unui accident rutier cu victime, pe raza localităţii Furculeşti.

La faţa locului s-au deplasat rapid mai multe echipaje de intervenţie, de la Detaşamentul de Pompieri Alexandria cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere, de la S.A.J. Teleorman cu o ambulanţă şi un echipaj de la poliţie.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme, în care se aflau mai multi pasageri, au rezultat două victime, un bărbat de 58 de ani, care a fost preluat de către paramedicii SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Alexandria şi o tânără, de 26 de ani, care a primit primul ajutor din partea echipajului S.A.J. fiind apoi transportată la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi singere a incendiilor până la finalizarea cercetărilor efectuate de către poliţişti, ajutând apoi la sablarea carosabilului de resturile provenite de la cele două autoturisme, astfel încât traficul să se desfşoare în condiţii normale.