Accident între Conteşti şi Cervenia. În autoturisme se aflau patru persoane, două dintre ele fiind transportate la Spital

Două persoane, un bărbat şi o femeie, de aproximativ 40 de ani, au fost au ajuns la Spitalul Judeţean din Alexandria, în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc pe DJ 506, între localităţile Cervenia şi Conţeşti. Alţi doi pasageri au refuzat să fie transportaţi la Spital. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, printre care şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Potrivit medicilor, victimele au suferit răni uşoare, la sosirea echipelor de salvare acestea fiind conştiente şi cooperante.

Conform poliţiştilor, vinovată de producerea accidentului este o tânără de 19 ani, ce avea permis de conducere de numai câteva luni, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.