Accident în municipiul Roşiorii de Vede. Doi bărbaţi au suferit multiple traumatisme

Astăzi, în jurul orei 13.00, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari roșioreni au fost alertați de producerea unui accident rutier în municipiul Roșiorii de Vede, str. Mihai Bravu, cu două victime, dintre care una încarcerată.
Conform ISU Teleorman, la fața locului s-au deplasat cu operativitate două echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Teleorman.
În accident erau implicate două autoturisme, rezultând două victime, doi bărbați, de 25 și 28 de ani, conștiente, cu multiple traumatisme, dintre care una era încarcerată.
În cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul echipamentului de descarcerare din dotarea autospecialei, salvatorii au reușit să elibereze persoana rănită dintre tablele contorsionate ale autoturismului, aceasta fiind predată echipajului medical al SAJ pentru a-i acorda primul ajutor și pentru a fi transportată la spital. Paramedicii SMURD au asistat cealaltă victimă, pe care au transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
După efectuarea cercetărilor specifice de către poliție, pompierii au sablat carosabilul de resturile celor două autoturisme și au ajutat la îndepărtarea acestora de pe spațiul carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții normale.
Cazul a fost preluat de către poliție.