Accident, în Brânceni, provocat de un tânăr de 19 ani, fără permis. Acesta a fugit de la locul evenimentului

În dimineața acestei zile, în jurul orei 07:36, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 51, pe raza localității Brânceni, s-a produs un accident rutier, iar șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

În timp ce un tânăr în vârstă 19 ani din comuna Brânceni conducea un autoturism pe DN 51, pe raza localității de domiciliu, din direcția Smârdioasa către Poroschia, fără a deține permis de conducere, a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în orașul Zimnicea.

În urma evenimentului, conducătorul auto responsabil de producerea acestuia a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, ulterior fiind identificat la domiciliu.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 48 de ani din comuna Suhaia, pasageră în microbuz, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului auto responsabil de producerea evenimentului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.