Accident în Alexandria, la intersecția străzilor Dr Stâncă cu Libertății. Trei autoturisme au fost implicate iar o femeie a ajuns la Spital

Astăzi, în jurul prânzului, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină la un alt accident petrecut la intersecția străzilor Dr Stanca cu Libertății din Alexandria. Este al treilea eveniment rutier, în numai două săptămâni, care se produce în cea mai periculoasă intersecție din municipiu.

Conform martorilor, conducătorul unui autoturims marca AUDI, o tânără de 25 de ani, nu a acordat prioritatea unui vehicul ce se deplasa pe drumul cu prioritate. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un TAXI, care aștepta să vireze la stânga. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul de Urgență din Alexandria. Medicii spun că aceasta acuza dureri la nivelul membrelor.

La fața locului a ajuns și un echipaj al poliției rutiere, urmând ca oamenii legii să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar pentru vătămare corporală din culpă.