Accident groaznic, în Piatra. Doi copii loviţi de o maşină. Unul este în comă profundă, iar celălalt în stop cardio-respirator

Doi copii de 2 şi 12 ani, din comuna Piatra, se zbat între viaţă şi moarte, după ce au fost loviţi de un autoturism. Fetiţa de 2 ani este în stop cardio-respirator, iar medicii sosiţi la faţa locului depun toate eforturile să-l ţină în viaţă. În ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a fost declarat decedat.

Cealaltă victimă, o fetiţa de 12 ani, este în comă, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Ulterior, starea de sănătate a copilei s-a îmbunătăţit, aceasta urmând a fi transferată la un spital din Capitală.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este frizer în localitate. Din primele informaţii, acesta ar fi încercat să evite un obstacol, a părăsit partea carosabilă, lovindu-i pe copiii care se jucau în faţa curţii. Oamenii din zonă spun că, din cauza vitezei, şoferul ar fi pierdut controlul autoturismului, iar micuţii au fost prinşi între maşină şi gard.