Accident grav în satul Teleormanul. Un bărbat este în comă profundă, după ce a fost proiectat prin parbriz

Două persoane au avut de suferit în urma unui accident rutier petrecut pe raza satului Teleormanul, comuna Mârzănești. Din primele informații, conducătorul auto, un bărbat de 53 de ani, din cauza carosabilului umed și a neadaptării vitezei la condițiile de rum, a pierdul controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Potrivit medicilor, acesta a suferit traumatisme minore, având unele leziuni la nivelul toracelui și membrelor.

În schimb, pasagerul din dreapta, un bărbat de 60 de ani, este în comă profundă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și facial grav. Potrivit martorilor, în urma impactului destul de violent, acesta a fost proiectat prin parbriz și aruncat la câțiva metri. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria. Cel mai probabil, și dacă starea de sănătate permite, bărbatul de 60 de ani va fi transferat la o unitate spitalicească din Capitală.

La locul evenimentului rutier, pompierii militari au continuat misiunea, prin asigurarea măsurilor PSI și sablarea carosabilului, iar oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală gravă din culpă”.