Accident grav din cauza telefonului. Un băiat de 15 ani și o fată de 19 ani au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Doi adolescenți, un băiat de 15 ani și o fată de 19 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce autoturismul în care se aflau a părăsit partea carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori. După acordarea primului ajutor, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria pentru investigații medicale suplimentare, fiind diagnosticate cu multiple traumatisme la nivelul capului și membrelor. Șoferul vehiculului a scăpat fără nicio zgârâietură.

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto, un băiat de 20 de ani, care avea permis de conducere de anul trecut, având alte preocupări în timpul șofatului, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe câmp. Martorii spun că tinerii răniți în accidentul rutier au fost luați „la ocazie” din comuna Izvoarele și se deplasau spre orașul Zimnicea.

Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Izvoarele, iar la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea, o echipă de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

După luarea măsurilor PSI, cazul a fost preluat de politiști pentru cercetari, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.