Accident feroviar la Nanov. Patru persoane rănite, în urma coliziunii dintre o garnitură de tren și un TIR

Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident feroviar petrecut în comuna Nanov. După acordarea primul ajutor, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria. Conform declarației medicilor, acestea au suferit câteva traumatisme, ce nu le-au pus viața în pericol.

Din primele informații, șoferul TIR-ului nu a respectat semnificația indicatorului „STOP- Atenție cale ferată”, moment în care mașina a fost lovită în plin de o garnitură de tren. În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția pompierilor militari. În accident au mai fost răniți o femeie, pasager în TIR, mecanicul de locomotivă și ajutorul acestuia.

Potrivit ISU Teleorman, la fața locului pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o ambulanță și o echipă SMURD.

“Conducatorul unui tren, un bărbat în vârsta de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe ruta Roșiori de Vede – Alexandria, la intersecția cu strada Renașterii din comuna Nanov, a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat în vârsta de 42, care nu a respectat semnificația indicatorului. În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.